• Onze dienstverlening

  Het is tijd voor verandering en vernieuwing!

  Is de dienstverlening van uw administratie uit balans?

  Het is verstandig om van tijd tot tijd te evalueren of alles op het gebied van uw administratieve dienstverlening loopt zoals u dat graag zou willen. Maar al te vaak sluipen er, ondanks goede bedoelingen, zaken in die u liever niet heeft. Zou het anders kunnen? Wellicht beter, sneller of secuurder?

  Dan is het hoog tijd voor verandering en vernieuwing!

  Advies op maat

  Herkent u iets in het voorgaande? Dan is het tijd om contact met ons op te nemen. Onze overzichtelijke organisatie is gespecialiseerd in de verwerking van salarisadministraties en advisering op het gebied van personeel en organisatie. Wij adviseren breed en compleet en bieden u salarisverwerking op maat. Of u nu volstaat met een periodieke salarisspecificatie en aangifte loonheffing aan de belastingdienst, of dat u periodiek uw kosten bewaakt en daarom kostprijsoverzichten wilt ontvangen... Alles is mogelijk. Maatwerk in overleg dus!

  Samen bouwen aan úw toekomst

  Onze tarieven zijn concurrerend te noemen. Maar dat is voor u natuurlijk niet het belangrijkste argument om een keuze te maken. Even belangrijk is dat u kiest voor een uiterst betrouwbare en precieze partner voor uw administratieve dienst- verlening. Een partner die samen met u bouwt aan uw toekomst en die van uw organisatie.

  Wij staan garant voor zeer grote deskun- digheid en kunnen dan ook putten uit een rijk verleden op dit gebied. Ons team is trots op wat zij u kunnen bieden, namelijk vakkennis en verantwoordelijkheidsgevoel. Voor ons is het verlenen van service de normaalste zaak van de wereld.

  U houdt de regie in handen en wij voeren voor u de werkzaamheden uit. Geen lange wachttijden op een advies of salarisverwerking. Wij houden van korte en heldere lijnen. U zult merken dat het echt anders kan. Dat het écht werkt.

  Breed en compleet

  Naast onze kennis en ervaring op het specialistische vlak van salarisadvisering, werken wij nauw samen met een accountant, fiscalist en een administratiekantoor. Dus ook voor al uw andere adviezen kunnen wij u snel en adequaat verwijzen naar de voor u passende oplossing. Dat is ontzorgen op maat... Dat is A&F Salarisadvies.

  Meer weten?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U zult niet teleurgesteld zijn!
  A&F Salarisadvies
  Wiersedreef 14 3433 ZX Nieuwegein
  U kunt contact opnemen met ons op de contact pagina via de volgende button:
  Contact opnemen

 • Interim

  A&F als interim

  Tijdelijk extra handen nodig op de salarisadministratie?

  A&F Salarisadvies zorgt ervoor dat het in orde komt: de loonbetaling aan uw personeel, de afdracht aan de fiscus en de administratie van de personeelsgegevens.
  Wij springen in waar nodig. Of het nu gaat om vervanging van de salarisadministrateur in bedrijven met minder dan honderd werknemers, of om bijspringen in drukke tijden bij grotere bedrijven.
  Met A&F Salarisadvies schakelt u een betrokken adviseur in, die niet alleen zorgt dat de achterstanden worden weggewerkt, maar ook kijkt hoe het in de toekomst beter kan. Het beschrijven van werkprocessen zorgt voor de borging van een goede salarisadministratie in uw bedrijf. Zodat niet alleen uw acute problemen opgelost zijn, maar u ook verder kunt in de toekomst.
  A&F Salarisadvies onderscheidt zich in flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Zodat we volledig kunnen aansluiten bij uw wensen.

  Meer weten?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U zult niet teleurgesteld zijn!
  A&F Salarisadvies
  Wiersedreef 14 3433 ZX Nieuwegein
  U kunt contact opnemen met ons op de contact pagina via de volgende button:
  Contact opnemen